On Call

Ben jij op zoek naar een operator voor jouw productie? Op het laatste moment of maanden vooruit: wij hebben de perfecte match voor jou! Met verstand van EVS, analyses, graphics en editors, Argus heeft alles wat jij zoekt. Vragen of opmerkingen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Wat hebben wij te bieden?

EVS-Operator

Door de jaren heen heeft Argus enorm veel LSM-operators opgeleid. Onze operators kunnen werken met EVS, Livetouch, 3Play, Dyno etc. Door onze uitgebreide training en ervaring zijn Argus' operators klaar om te werken tijdens elke gevraagde situatie. Check ons portfolio voor onze ervaring.

(Live) Graphics-operator

Iedere graphics-operator van Argus is technisch en redactioneel goed onderlegd. Affectie met sport, muziek en entertainment is een vereiste bij Argus. Bovendien worden onze operators het hele jaar door getraind door onze eigen academy. Ook livegraphics zijn geen probleem. Wij kunnen werken met AKI, PIERO & Libero.

Slomoregisseur

Onze slomoregisseurs hebben gewerkt op de Olympische Spelen, tijdens de Champions League en andere grote evenementen. Dankzij onze uitgebreide ervaring met verschillende projecten kunnen wij ons snel naar uw wensen aanpassen. Wij hebben in verschillende omgevingen gewerkt en kunnen zich snel aanpassen naar uw wensen.

Regisseurs

Door de jaren heen hebben wij het geluk gehad om te werken met de beste regisseurs ter wereld. Wij brengen u graag in contact met de regisseur die het beste past bij uw wensen. Sport, show of muziek; alles is mogelijk.

Editor

Argus' editors hebben enorm veel ervaring vanwege de uitgebreide trainingen en opdrachten in binnen- en buitenland. Wij werken met AVID, Premiere & Final Cut.

Audio

Door de jaren heen heeft Argus een breed netwerk van freelance audiotechnici gecreƫerd. Wij kunnen u in contact brengen met de beste binnen ons netwerk. Wij streven er te allen tijde naar om uw wensen het beste te vervullen.

Camera

Argus heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd met freelance cameramensen. Wij kunnen u in contact brengen met diegene die u het beste kan helpen met uw productie.

CALL US!