Partners

Samenwerken met Argus Producties kan op verschillende manieren. We kunnen werken on call, maar het is ook mogelijk om een deal te sluiten voor langere termijn. Wij zijn in staat ons aan te passen; uw wensen staan altijd voorop. Twijfel niet en maak gebruik van de veelzijdigheid die Argus Producties biedt.

Max van Houdt

Bekijk de mogelijkheden

Vaste overeenkomst

Een vaste overeenkomst bij Argus houdt in dat er een vooraf afgesproken aantal operators voor een bepaalde tijd werken voor de productie. Het voordeel is dat wij zorgen voor de operators en u zich geen zorgen hoeft te maken hoe het rooster ingevuld wordt. Bovendien kunnen wij een scherper tarief aanbieden.

Partnerschap

Dé oplossing voor de lange termijn bij Argus. Wij zullen alle EVS (en/of graphics) operators voor jouw productie verzorgen. Bovendien kunnen wij onze operators door de academy blijven trainen naar datgene wat de productie nodig heeft waardoor het niveau van de operators nog meer stijgt.

Maatwerk

Argus vindt het erg belangrijk dat alles wat wij doen voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. Wij passen ons aan naar datgene wat de productie vraagt. Neem contact met ons op en we vinden altijd een passende oplossing voor uw project.

CALL US!